Monipuoliset taloushallinnon palvelut Helsingissä

Ota yhteyttä

Tarjoamme kohtuuhintaiset ja monipuoliset tilitoimistopalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä yhteisöille.


Erikoisalaamme on taloushallinto, ja kattavan asiakasrakenteemme ansiosta tunnemme erilaisten asiakkaiden tarpeet. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä, yhdistyksiä ja säätiöitä useilta eri toimialoilta. Tilitoimisto Päätili Oy on perustettu vuonna 1989 ja se sijaitsee Helsingissä. Jokainen työntekijä hoitaa asiakasyrityksen asiat itse ja näin ollen asiointi tapahtuu aina saman henkilön kanssa. Käytännön työssä hyödynnämme nykyaikaista ohjelmisto-osaamista. Käytössämme on Windows ympäristössä toimivat EmCe Solutions -ohjelmistot.

Asiakkaan on mahdollista olla yhteydessä järjestelmiimme Internetin välityksellä. Tämä tekee toiminnasta joustavaa ja käytännöllistä.


Tarjoamme monipuolisia perus- ja lisäarvopalveluita yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilöstömme tekee työnsä monen vuoden kokemuksella ja pystyy tarjoamaan aina joustavia ratkaisuja myös taloushallinnon haasteellisimpiin ongelmakohtiin. Voit siis luottavaisin mielin ulkoistaa taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävät meille. Säästät näin myös työaikaasi ja voit keskittää osaamisesi liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Palvelemme tarvittaessa myös englanniksi ja venäjäksi.

Sopimuksen pääperiaatteet

Toimeksiantosopimus laaditaan käyttäen Taloushallintoliiton sopimusmallia. Toimeksiantosopimuksessa voidaan antaa Tilitoimisto Päätili Oy:n hoidettavaksi yrityksen kirjanpitotehtävät joko osittain tai kokonaan, asiakkaan kulloistenkin tarpeiden mukaan. Sopimusta laadittaessa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja sovitaan, missä laajuudessa palvelu toteutetaan. Työ tehdään pääosin tuntiveloituksella, mutta voimme sopia myös kiinteän hinnan. Voimme tarjota palvelut myös asiakkaan toimitiloissa. 


Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää – siksi palvelumme on aina henkilökohtaista ja pyrkii huomioimaan asiakkaan tarpeet ja toiveet. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä meihin. Olemme valmiina tarjoamaan yrityksellesi tai yhteisöllesi parhaiten sopivat taloushallinnon ratkaisut. Tilitoimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta sähköinen asiointi mahdollistaa palvelun myös Helsingin ulkopuolella.